Článek Rozhovor

LEGENDÁRNÍ AKCE ELECTRONIC BEATS SE VRACÍ DO PRAHY

Electronic Beats se vrací do Prahy. Legendární festival, který do Prahy na přelomu milénia přivezl jména jako Underworld, Woodkid, Grimes, Moderat, Bonobo, Hot Chip nebo Warpaint, se vrací s novou generací umělkyň a umělců pro novou generaci diváctva. 27. června vás na Stalinu na pražské Letné čeká jedinečný daytime rave, na kterém v české premiéře vystoupí hvězdná Horsegiirl, duo Ascendant Vierge a lokální scénu zastoupí Kaa Glo a Theya. Vstup je zdarma a akce začíná v 16h. 

Pod heslem Summer of Joy, Youth & Freedom se napříč Evropou konají různé festivaly a pop up akce, které mladé generaci nabízejí aktuální hudební hvězdy nové generace. V Praze se tak můžete těšit na Horsegiirl, která v Česku vystoupí vůbec poprvé. Naopak duo Ascent Virge se do Prahy vrací po loňském vyprodaném podzimním koncertě. Českou scénu zastoupí dky Theya a Kaa Glo, kterou znáte jako rezidentku klubu Fuchs 2 a zakladatelku noci Whiskas. To vše na unikátní pop up stagi se skvělým zvukem a vstupem zdarma!    

Line – up:

16:00 – 17:30 Theya
17:30 – 19:30 Kaa Glo
19:45 – 20:45 ascendant vierge
20:45 – 22:00 horsegiirL

FB event https://www.facebook.com/events/1151726162807360 

Více o Summer of joy https://summerofjoy.electronicbeats.net/ 

Electronic Beats je mezinárodní hudební a lifestyleový program společnosti Deutsche Telekom, který se po několikaleté pauze v roce 2023 vrátil do Prahy. Kromě živých hudebních vystoupení napříč Evropou vydává Electronic Beats vlastní čtvrtletník a provozuje webové stránky www.electronicbeats.net, na kterých jsou k dispozici streamované videonahrávky z živých vystoupení na EB TV, exkluzivní remixy a živé nahrávky vysílané prostřednictvím internetového rádia, recenze alb a aktuální informace z oblasti módy a životního stylu. 

Rozhovor

25.6.2024 14:00

o Electronic Beats si na Radiu 1 budeme povídat s Barborou Šubrtovou.

reklama
reklama
reklama